https://www.balancecoding.nl/
Afbeelding met een laptop met de afbeelding van een opgeleverde website & en handen en mobile devices

Webdesign waarmee je wel klanten bereikt

Design voor het oog, geoptimaliseerd voor resultaat

Ben jij als ondernemer opzoek naar een website bouwer die meer doet, die een duidelijke visie en ruime ervaring heeft en jou kan helpen om een website te realiseren die niet alleen representatief is voor jouw bedrijf, maar die ook dag in dag uit nieuwe bezoekers en klanten oplevert. Stop dan met zoeken.

Met meer dan 15 jaar webdesign, programmeer en online marketing ervaring heeft Balancecoding alle tools en know how in huis om jou als ondernemer te laten groeien met het behulp van het internet.

In deze 15 jaar hebben we het internet en hetgeen ervoor nodig is om je doelgroep te bereiken en van bezoekers klanten te maken enorm zien veranderen. Eén van de belangrijkste lessen die we uit deze verandering mogen trekken is dat een MOOI design, dus een mooie website alleen niet meer genoeg is om op het huidige internet als ondernemer succesvol te zijn. Daarom doen wij standaard MEER met onze webdesign diensten en is het resultaat het doel en niet de oplevering van de website. Hiervoor gebruiken we de OTIBA succesmethode, een duidelijk stappen plan. Waarbij we uitgaan van het gewenste resultaat en dat verwerken in een website waarmee je niet alleen indruk maakt, maar waar je ook dag in dag uit nieuwe klanten mee bereikt

Meer weten over wat wat wij als webdesigner kunnen doen voor jou resultaat? Neem vrijblijvend contact op door het onderstaande formulier in te vullen.

Webdesign stappenplan naar succes

Ontdekken

Webdesign Stap 1 : Eerst gaan we kijken waar jij als ondernemer voor staat, wat je wilt bereiken en wie jouw ideale klant is. Kortom we gaan werken aan je authentieke marketing story

Tools

Webdesign Stap 2 :Als tweede stap gaan we kijken welke tools & methodieken er zijn die passen bij jou als ondernemer om jouw klanten te bereiken en omzet te genereren.

Implementeren

Webdesign Stap 3 :In deze stap gaan we aan de gang om jouw website te ontwerpen, te bouwen en alle extra's te programmeren zodat jouw website een echte#HPM (High Performance Marketingmachine) wordt, die snel is, goed vindbaar binnen Google en waarmee je bij je klanten eenWOW factor creeërt.

Bereiken

Webdesign Stap 4 :Nu de website#HPM klaar is en volledig goedgekeurd is door jou. Is het tijd om aan de slag te gaan met de website teksten en de juiste zoekwoorden en dergelijke zodat jou prachtige nieuwe website niet zomaar een beetje staat te verstoffen online. Maar dat je ook daadwerkelijk bezoekers gaat trekken om er vervolgens klanten van te maken.

Analyseren

Webdesign Stap 5 :Om echt succesvol te zijn met je website is het ook belangrijk om exact te weten wat er gebeurt op je website. Hoeveel bezoekers komen er langs? Hoeveel worden er klant etc. Om dit goed inzichtelijk te maken is een goede website analyse nodig. Zodat er waar nodig bijgestuurd (conversie optimalisatie) kan worden. Bij ons hoort dit standaard bij onze webdesign diensten, immersbouwen we voor resultaat & niet voor het oog (alleen).

Aan de slag met het webdesign stappenplan?

Ja ik wil aan de slag om meer klanten te bereiken.

Wat andere zeggen over onze webdesign diensten

Kurt kan goed luisteren en de vertaalslag maken naar wat je nodig hebt. Hij is een fijne sparringpartner en heeft kennis op vele vlakken. Een echte topvent!
- Maaike Wichgers :Mareis B.V. -

Alhoewel ik nog in de opbouwfase van mijn bedrijf zit, heeft Balancecoding al grote invloed gehad op de meest recente ontwikkelingen. Wat ik heel fijn vind, is dat Kurt echt oog heeft voor wie jij bent als persoon en waar je voor staat met je bedrijf. Door op een goede en doortastende manier vragen te stellen geeft hij stof tot nadenken. Daardoor bouw je aan een sterke en authentieke uitstraling van je bedrijf.
- Marlies Wesselius - Gerritsen :B.U.NIQ -

Wij werken o.a. voor

Wil je weten hoe je meer resultaat uit je website haalt?

Er zijn vandaag de dag 100+ factoren die bepalend zijn voor de vindbaarheid van je website en de mate waarin deze van bezoekers klanten maakt. Wil je weten hoe je huidige website scoort op al deze factoren en waar de verbeter punten liggen? Of wil je weten wat wij voor jou online succes kunnen doen? Maak dan vandaag nog vrijblijvend een afspraak door te bellen naar 0115-691002 of te mailen naar kurt@balancecoding.nl

Op deze website gebruikt Balancecoding.nl cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Daarnaast worden er cookies gebruikt voor advertentie doeleinden. Dit maakt het mogelijk om advertenties van ons buiten de website relevanter te maken voor jou. Meer info kunnen je vinden in onsPrivacy statement
Ja ik snap het