https://www.balancecoding.nl/

The Result Marketing Intensive

Het meest complete marketing programma voor ambitieuze ondernemers

Online aanwezig zijn is nog NOOIT zo makkelijk geweest en toch slaagt maar circa 10% van de ondernemers er in om dit SUCCESVOL te doen en op een consistente basis (meer) klanten, omzet, tijd en vrijheid te creëren met behulp van het internet.

Persoonlijk ben ik er van overtuigd dat elke ondernemer die serieus werk maakt van zijn of haar onlinemarketing kanGROEIEN met het behulp van het internet. Waardoor persoonlijke doelen en dromen binnen NO TIME (niet op één nacht) gerealiseerd kunnen worden en zij gaan behoren tot de TOP van online ondernemers dieSUCCESVOL zijn.

Na 15 jaar werkzaam te zijn als programmeur, (technisch) online marketeer en de laatste jaren ook als ondernemer & (business) marketing coach heb ikdrie redenen geïdentificeerd die er keer op keer voor zorgen dat een ondernemer er niet in slaagt om online ECHT succesvol te zijn en in het beste geval een marginaal resultaat haalt.

De nummer#1 reden hetontbreken van een duidelijke strategie gecombineerd met de juiste technieken, methodes & systemen. Die er voor zorgen dat hun online business schaalbaar is, bezoekers klanten worden en de omzet en winst consistent zijn.

De nummer#2 reden het ontbreken van authenticiteit. Waardoor ze zich zelf nauwelijks kunnen onderscheiden met hun marketing boodschap(story) en nagenoeg niemand bereiken.

De nummer#3 reden ze denken dat ze alles alleen kunnen en moeten doen. Waardoor tijd nog schaarster word enonwetendheid hun grootste kostenpost is.

Diezelfdeonwetendheid zorgde er bij mij persoonlijk voor dat ik enorm gefrustreerd raakte van de kansen die ondernemers om hun doelen en dromen te realiseren lieten liggen omdat ze er van overtuigd waren dat enkel een mooie website voldoende zou zijn om succesvol te zijn.

"Het voelde een beetje als het verkopen van een privéjet aan mensen waarvan we wisten dat ze geen vliegbrevet hadden"

Uiteindelijk starte ik vanuit frustratie Balancecoding... En moest uiteindelijk weer een baan zoeken.Dus nog meer frustratie 😊 ( soms hebben we frustratie nodig om in beweging te komen, niet waar?)

Want... Ook ik

Het waren 3 pittige, maar mooie en waardevolle jaren van zelfreflectie, persoonlijke groei, onderzoeken en het ontdekken van mijn passie - Jouw IDEALE RESULTAAT - en mijn persoonlijke talenten. (ik zou iedereen zo een bijzondere periode willen aanraden)

Deze periode sloot ik af met een sabbatical om vervolgensde keuze te maken om niet te kiezen. En de meest krachtige combinatie van mij zelf als techneut, marketeer & coach in één programmaTHE RESULT MARKETING INTENSIVE te stoppen. Eenintensief traject waarbij ik jou als ondernemer vanA tot Z ga helpen, begeleiden en coachen om op een zo kort mogelijke tijd jouw ideale resultaat te realiseren met behulp van het internet. En aangezien jij dit nu leestwas de keuze niet te kiezen de beste keuze die ik kon kiezen.

Voor wie is deze intensive bedoeld?

THE RESULT MARKETING INTENSIVE is ECHT alleen bedoelt voor ambitieuze ondernemers dieserieus werk willen maken van hun online marketing en bereid zijn om tijd, energie, commitment en financieel te investeren om dit te realiseren en daardoor binnen NO TIME hun ideale resultaat zullen behalen.

Dus wil jij werken aan jezelf, je bedrijf, je marketing story en meer klanten, omzet, winst, tijd en vrijheid creëren met het behulp van het internet op een manier die niet alleen WERKT, maar ook bij jou past?

Dan isTHE RESULT MARKETING INTENSIVE A MUST DO!

 

Aanmelden / intake

Met het onderstaande formulier kun je jezelf aanmelden voor eenvrijblijvende intake. Na ontvangst nemen we zo snel mogelijk contact op om een skype of bel afspraak in te plannen.

 

Wat zit er o.a. in het programma?

Wat levert THE MARKETING INTENSIVE jou verder op?

 

Deze INTENSIVE is ECHT alleen voor ambitieuze ondernemers die serieus werk willen maken van hun bedrijf en onlinemarketing en bereid zijn te investeren. Maar ik kan me ook goed voorstellen dat er ondernemers zijn die wel willen investeren, maar een andereGROEI AMBITIE hebben dan andere. Dit wetende en omdat ik iedereen oprecht alle SUCCES in de wereld gun. Heb ik binnen het RESULT MARKETING INTENSIVE programma3 mogelijkheden gecreëerd. Die in de basis exact voor hetzelfde bedoeld zijn - het bereiken van jouw ideale resultaat- maar waar de mate van begeleiding, exclusiviteit en groeisnelheid varieert.

3 Mogelijkheden om jouw IDEALE RESULTAAT te bereiken

Mogelijkheid #1 Exclusive Result met:

Jouw investering : € 5000,- ex BTW

Mogelijkheid #2 Pro Result met :

Jouw investering : € 2700,- ex BTW

Mogelijkheid #3 Start Result met :

Jouw investering : € 1500,- ex BTW

Stel jezelf nu eerst de vraag wat deze INTENSIVE jou kan opleveren - en op welke termijn - in termen van tijd, geld en vrijheid. En wat het realiseren van jouw IDEALE RESULTAAT zou veranderen in jouw leven als ondernemer, maar ook als mens.

Is het de investering waard?

Ja? Wacht dan niet te lang om actie te ondernemen. THE MARKETING INTENSIVE is uniek, maar ook erg intensief dus het aantal plaatsen is beperkt.

 

Aanmelden / intake

Met het onderstaande formulier kun je jezelf aanmelden voor eenvrijblijvende intake. Na ontvangst nemen we zo snel mogelijk contact op om een skype of bel afspraak in te plannen.

 

De voordelen nog eens op een rijtje :

  • Persoonlijke begeleiding en coaching
  • Altijd op de hoogte van de laatste marketing inzichten in de MARKETING CLUB
  • Je beschikt over de meest krachtige combinatie die er bestaat technisch, marketing & coaching. Dus geen verborgen kosten meer of aanvullende trainingen en programma's meer nodig om JOUW IDEALE RESULTAAT TE BEREIKEN.
  • Je voorkomt de meest voorkomende fouten die de meeste ondernemers maken, dus niets staat jouw SUCCES nog in de weg.
  • Wat je leert kun je ook direct toepassen.

Vind je het deinvestering meer dan waard omdat je de potentie om jou IDEALE RESULTAAT te realiseren ziet en ben je bereid om de investering in tijd, energie, commitment en financieel te doen. Maar is de financiële investering op dit moment een uitdaging?

Dan nog1 VOORDEELTJE omdat ik jou zo ontzettend JOU IDEALE RESULTAAT GUN. Betaling in 3, 6 of 12(Afhankelijk van de gekozen mogelijkheid) gelijke termijnen is mogelijk, zonder extra voorwaarden en zonder opslag. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Dus wat houd je nu nog tegen om de keuze te maken om vol te gaan voor jouw IDEALE resultaat en datgene wat voor jou belangrijk is.

 

Aanmelden / intake

Met het onderstaande formulier kun je jezelf aanmelden voor eenvrijblijvende intake. Na ontvangst nemen we zo snel mogelijk contact op om een skype of bel afspraak in te plannen.

 

Op deze website gebruikt Balancecoding.nl cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Daarnaast worden er cookies gebruikt voor advertentie doeleinden. Dit maakt het mogelijk om advertenties van ons buiten de website relevanter te maken voor jou. Meer info kunnen je vinden in onsPrivacy statement
Ja ik snap het