https://www.balancecoding.nl/
Gedreven door passie voor jouw ideale resultaat

Wij helpen jouw onderneming groeien met het behulp van het internet!

Het is onze missie om jou als ondernemer te helpen, te begeleiden en te inspireren om maximaal gebruik te maken van de kansen die het internet ons bied. Niet alleen door de vele Online marketing tools die er zijn toegankelijk te maken, maar ook door deze marketing tools toepasbaar te maken op een niveau dat past bij jou als ondernemer. Dit doen we door alle laatste marketing trends en inzichten te verwerken in de websites die wij bouwen en in de trainingen die we geven. Daarnaast delen we heel veel tips, inzichten en onlinemarketing kennis via o.a. onzeE-books, video′s,blogs enonline marketing weetjes.


Even voorstellen

Mijn naam is Kurt Van Nieuwenhuyze oprichter van Balancecoding, echtgnoot, vader van drie pubers, een tikkeltje verlegen en een marketing GEEK in hart en nieren. Ik ben gek op de creatieve processen van marketing campagnes, het ontwerpen voor het web , het programmeren, maar voornamelijk in jou, de mens achter jouw onderneming.


Het voelde een beetje als het verkopen van een privéjet
aan mensen waarvan we wisten dat ze geen vliegbrevet hadden.

Ik geloof er enorm sterk in dat elke ondernemer is gaan ondernemen om in een bepaalde behoefte te voorzien, een specifiek probleem op te lossen of zoals in mijn geval iets te verbeteren in een bepaalde markt of werkgebied.

Jarenlang was ik werkzaam in de onlinewereld en het begon me steeds meer te storen dat het eigen bedrijfsresultaat belangrijker was dan de resultaten van onze klanten. Uiteindelijk had ik er genoeg van, alles wat we elke dag deden stond haaks op hetgeen waar ik voor stond en ik starte Balancecoding waar tastbaar of beter gezegd JOUW ideale resultaat weer het product is en waar we standaard de extra mijl lopen om dit te bereiken.

Ben je nieuwsgierig naar wat wij concreet voor jou kunnen betekenen en hoe we binnen no time RESULTAAT kunnen creëren voor jou en je bedrijf door uit te gaan van jouw behoefte, jouw oplossing of visie en hoe we dit kunnen vertalen naar een succesvolle online marketingstrategie?

Neem vrijblijvend contact op via 0115-691002 of kurt@balancecoding.nl

Op deze website gebruikt Balancecoding.nl cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Daarnaast worden er cookies gebruikt voor advertentie doeleinden. Dit maakt het mogelijk om advertenties van ons buiten de website relevanter te maken voor jou. Meer info kunnen je vinden in onsPrivacy statement
Ja ik snap het